Eksamensdepresjon?

Jeg tror rett og slett jeg er kommet inn i en slags eksamensdepresjon.
Egentlig syns jeg livet mitt er veldig fint nå, til tross for litt kjipe ting som har skjedd de siste ukene, men jeg har en tendens til å bli altfor stressa hvis dagene går i ett med tusen ting som må gjøres. Dere vet sånne dager hvor det er så mye som skal gjøres at det ender opp med at man nesten ikke får gjort noenting?
Sånn føler jeg det nå; så mye som skal gjøres at jeg ikke engang får tatt meg tid til å svare folk på facebook og meldinger. Egentlig så liker jeg travle dager – for jeg hater å ha for lite å fylle dagene med, men de siste ukene har vært vel hektiske. Jeg har måtte pakke hele livet mitt i esker og flytta, og når jeg endelig føler jeg er kommet i orden igjen på en midlertidig boplass, er det eneste som venter meg å begynne pugginga til eksamen. I et fag som kanskje ikke kunne interessert meg mindre akkurat nå..

SONY DSCSONY DSC

November blir alltid litt sånn; stressende, mørk og travel. Eksamen tærer på for ellers travle studenter. Presset om å alltid gjøre det bra, i tillegg til å få til tusen andre ting – helst samtidig. Også i år må jeg si til meg selv “hvorfor begynte du ikke tidligere?”, for med engang jeg begynner å lese innser jeg at det ikke er så vanskelig som jeg skal ha det til; det er bare så altfor altfooor mange sider å lese.

BLÆ, dette måtte bare skrives ned i dag så hodet mitt kan fylles med andre ting. Jeg liker ikke at bloggen blir en “syteplass”, men samtidig føler jeg at jeg skylder dere å fortelle litt mer personlige ting – for det gjør jeg kanskje ikke så ofte..?
Så nå må jeg rett og slett slutte å tenke negativt. For er det en ting jeg har lært så er det at alt sitter i hodet. Sier du til deg selv at du ikke klarer det, så klarer du det mest sannsynlig ikke heller. Hvem andre skal tro på deg hvis du ikke gjør det selv?

bodymind

I fjor satt jeg med samme “depresjonen” to dager før eksamen og tenkte jeg måtte kontre for første gang i mitt liv; jeg kunne jo INGENTING. Men resultatet, det ble en A.. Så nå er denne fantastiske sangen satt på full gnu og motivasjonen steg et par hakk! I can do this and so can you 😀

Advertisements

1 thought on “Eksamensdepresjon?

  1. We can do this Oda!! Siste dag med øving, før Oslo tur ❤
    Satser på at eksamen oppgaven er slik som alltid – noe vi kan! Men det går nok greit uansett
    Veldig glad i deg! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s