Glutenfrie påskecupcakes med vaniljekrem ♡

Hva med noen fargerike, supersaftige cupcakes som passer påsken perfekt? Jeg synes alltid glutenfritt mel gjør seg godt i bakst, spesielt cupcakes og kaker. Det blir ekstra saftig! Så dette er uten tvil de beste cupcakesene jeg har laget, så slå til i påska med saftig bakst med ekte vaniljekrem! 🙂

SONY DSC

Ingredienser;

  • 200 g glutenfritt mel
  • 1 ss maizena mel
  • ½ pakke vaniljekrem
  • 150 g sukker
  • 4 egg
  • 0,5 dl melk
  • 180 g romtemperert smør
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver

Bland sammen mel, maizena, vaniljesukker, bakepulver og romtemperert smør i en stor bolle. Miks sammen med en kjøkkenmaskin til blandingen er fluffy. I en annen bolle blander du sammen egg, sukker og melk. Hell eggeblandingen over i den store bollen, og rør godt mens du tilsetter vaniljekrem. Trust me – dette er trikset for de saftigeste cupcakesene! 😀

Hell røra i søte cupcakesformer i et muffinsbrett så formene ikke “renner ut”. Stek på 180 grader i ca. 15 minutter.


Frosting;

  • 250 g philelphia light
  • 150 g smør
  • 250 g melis

Til frostingen er det lurt å la smøret stå noen timer i romtemperatur, gjerne over natten. Da får du en mye smoothere frosting uten klumper. Miks smøret glatt med en miksmaster og tilsett philadelphia light og melis. Når kremen holder boller når du snur den opp ned er konsistensen perfekt. Fordel frostingen i to små boller og tilsett gul karamellfarge i den ene og oransje i den andre.

Voila – supersøte påskecupcakes! ✿

SONY DSC

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s